ΕΠΑνΕΚ 2014-2020 - Επιχειρισιασκό Πρόγραμμα - Ανταγωνιστικότητα / Επιχειρηματικότητα / Καινοτομία
ανακυκλωση αυτοκινητων απόσυρση αυτοκινητων διαγραφή αυτοκινητων καταστροφή αυτοκινητων ανταλλακτικα αυτοκινητων

ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Ανακυκλώστε το παλιό σας αυτοκίνητο!

ΤΩΡΑ & ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά από το χώρο σας! (Για την ευρύτερη περιοχή Θεσσαλονίκης)

ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Η εταιρία μας

Έναρξη της εμπορικής δραστηριότητας της εταιρίας στην Θεσ/νίκη έγινε το 1982 επί της οδού Ανατολικής Θράκης 73(Κάτω Τούμπα) με εισαγωγές μεταχειρισμένων ανταλλακτικών από Ευρώπη. Παράλληλα με το εμπόριο των ανταλλακτικών λειτουργούσε και ως συνεργείο αυτοκινήτων, δημιουργώντας έτσι το δικό της όνομα στο χώρο.

Η μετεγκατάσταση σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο 17ο χλμ. Θες/νίκης-Πολυγύρου(300μ. πριν την Coca-Cola), σηματοδότησε και το τέλος της λειτουργίας της ως συνεργείο αυτοκινήτων. Πλέον, η ΑΦΟΙ ΜΑΥΡΙΔΗ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο της ανακύκλωσης και απόσυρσης των παλαιών αυτοκινήτων συνεχίζοντας παράλληλα το εμπόριο των μεταχειρισμένων ανταλλακτικών. Οι άνθρωποι της ΑΦΟΙ ΜΑΥΡΙΔΗ Ο.Ε. αναλαμβάνουν να διεκπεραιώσουν όλη τη διαδικασία της απόσυρσης-αποταξινόμισης-ανακύκλωσης του παλιού αυτοκινήτου με συνέπεια και ταχύτητα, πετυχαίνοντας να ανακτήσουν και να ανακυκλώσουν το μεγαλύτερο ποσοστό του βάρους του και να εγγυηθούν για την περιβαντολλογικά ορθή διαχείρισή του.

Έτσι, ο ιδιοκτήτης ενός παλιού αυτοκινήτου απαλλάσσεται άμεσα, εύκολα, επίσημα από τις επιβαρύνσεις των τελών κυκλοφορίας, των ελέγχων ΚΤΕΟ και των ασφαλίστρων, μειώνεται ο όγκος των αποβλήτων που καταλήγουν στις χωματερές, απελευθερώνονται πολύτιμες θέσεις στάθμευσης στις πόλεις, ανακυκλώνονται τα υπολείμματα -μέταλλα, ελαστικά κ.ά.- και διασώζονται τα εξαρτήματα που έτσι επιστρέφουν στη ροή της αγοράς.

Επικοινωνήστε σήμερα

Έχετε απορίες; Καλέστε μας στο

2310 46 46 66

2310 939 206

ή χρησιμοποιείστε τη φόρμα επικοινωνίας

Εποικοινωνία